Сабутом България ООД

Автоматични врати, бариери и паркинг системи

Автоматични врати, бариери и паркинг системи

Сабутом България - Цели, визия, политика

Защо да изберете нас?

В Сабутом България се стремим към комплексно професионално обслужване с разбиране нуждите и изискванията на всеки отделен клиент.

Наш приоритет са работещите системи, цялостното планиране и предоставяне на решения, които едновременно да съчетават естетиката с функционалността и сигурността.

Фирмата ни натрупа солиден опит в широк обхват от дейности, благодарение на клиентите, които ни се довериха неведнъж.

Защо да изберете нас?
Ние можем да предложим визия и ефективни идеи, които да сбъднат мечтания вид на вашето предприятие, вила, дом. Сигурността, която нашите системи обезпечават и красивият облик на финалния резултат, ни вдъхновяват и мотивират да стоим стабилно зад марките, които представляваме на българския пазар.

Нашите проектанти и инженери се грижат за вашето въображение, като откликват на всяко желание и визуализират възможностите за най-удачните варианти според конкретната ситуация.

Фирмата редовно взима участия в национални, регионални и международни технически и професионални изложения, откъдето черпим идеи, разширяваме кръгозора си и наблюдаваме последните тенденции в сферата на технологиите за контрол на достъп и автоматизация.

Основните ни продукти:
Автоматика за всички видове врати, производство и монтаж на секционни гаражни врати, летящи махови крила, автоматични портални врати, конзолни врати, плъзгащи дворни врати, телескопични плъзгащи врати, висящи врати с горно плъзгане, бързи ролетни врати, ветроупорни завеси от винил, стъклени плъзгащи врати с фотоклетки, автоматични и механични бариери, паркинг системи, антипаркинг устройства, паркинг скоби, антипаркинг колчета, заключващи системи, метални конструкции, специализирана железария, аксесоари за врати, изделия от ковано желязо.

За нас

Български
Избрано от Сабутом